SCHERP GEPRIJSD

ALLROUND LOODGIETERS

08 540 11 59
24/7 bereikbaar

ERVAREN VAKMANNEN

24/7 BEREIKBAAR

24/7 loodgieter service in Oostende

Als loodgieters krijgen we geregeld telefoontjes van mensen, die pas na vijf uur achter een lekkage, een verstopping of een storing in hun CV- of combiketel komen. Dit is ook logisch, want overdag staat de kachel wellicht niet aan en zijn mensen aan het werk. Het zorgt voor een vervelende situatie, want veel loodgieters- en installatiebedrijven zijn buiten de kantooruren om gesloten en het oplossen van bovenstaande voorbeelden is vaak ingewikkeld. Gelukkig bieden wij u hier de uitkomst voor! Met onze 24/7 loodgieter service in Oostende en omgeving helpen we u ook op de late avond of in de vroege ochtend met het oplossen van problemen. Ideaal, want zo hoeft u er nooit koud bij te zitten op een koude herfst- of winteravond.

Wanneer 24/7 loodgieter service in Oostende inschakelen?

24/7 loodgieter service oostendeHet inschakelen van de 24/7 loodgieter service in Oostende is niet altijd noodzakelijk, zo heeft u voor het leggen van leidingen geen hulp nodig op de late avond. Immers, het leggen van leidingen kan ook een dag wachten. Voor het verhelpen van een lekkage, wat vaak vervelende waterschade met zich meebrengt, het oplossen van een verstopping in uw afvoer of bijvoorbeeld het repareren van uw CV- of combiketel komen we echter graag bij u langs.

Buiten de waterschade van een lekkage om, is ook een verstopping en een storing in uw CV erg vervelend. Een verstopping brengt een nare stank met zich mee en een storing maakt het onmogelijk om uw verwarming te gebruiken.