ClickCease

24/24 loodgieter service in Oostende

Als loodgieters krijgen we geregeld telefoontjes van mensen, die pas na vijf uur achter een lekkage of een storing in hun cv- of combiketel komen. Dit is ook logisch, want overdag staat de kachel wellicht niet aan en zijn mensen aan het werk. Het zorgt voor een vervelende situatie, want veel loodgieters- en installatiebedrijven zijn buiten de kantooruren om gesloten en het oplossen van bovenstaande voorbeelden is vaak ingewikkeld. Gelukkig bieden wij u hier de uitkomst voor! Met onze 24/24 loodgieter service in Oostende en omgeving helpen we u ook op de late avond of in de vroege ochtend met het oplossen van problemen. Ideaal, want zo hoeft u er nooit koud bij te zitten op een koude herfst- of winteravond.

Wanneer 24/24 loodgieter service in Oostende inschakelen?

24/24 loodgieter service oostendeHet inschakelen van de 24/24 loodgieter service in is niet altijd noodzakelijk, zo heeft u voor het leggen van leidingen geen hulp nodig op de late avond. Immers, het leggen van leidingen kan ook een dag wachten. Voor het verhelpen van een lekkage, wat vaak vervelende waterschade met zich meebrengt, of het repareren van uw cv- of combiketel komen we echter graag bij u langs.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button