ClickCease

Regenpijp lekkage in Oostende verhelpen

Bent u woonachtig in Oostende of de omgeving van Oostende? Heeft u last van een regenpijp lekkage? Dit is een erg vervelende situatie, maar gelukkig kan dit snel opgelost worden door onze allround loodgieters. De precieze locatie van de lekkage aan een regenpijp is soms lastig te vinden, maar de erkende loodgieter in Oostende heeft deze snel gevonden. Het is belangrijk om de lekkage snel te verhelpen, wat het water kan veel schade opleveren aan uw woning. Er kunnen schimmel- of vochtplekken op uw muur verschijnen of uw belangrijke documenten kunnen door de waterschade beschadigd raken. Gelukkig zijn er enkele tips die u kunt volgen om een lekkage aan de regenpijp te voorkomen in de toekomst.

Regenpijp lekkage voorkomen

Regenpijp lekkageEen lekkage aan de regenpijp kan vervelende gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk dat u de kans op een lekkage zoveel mogelijk verkleint. Een lekkende regenpijp kunt u namelijk zeker voorkomen door uw regenpijp regelmatig te controleren en schoon te houden. Het is raadzaam om de regenpijp een keer per jaar te laten controleren. Onze loodgieters kunnen bij u langskomen om de regenpijp te controleren op beginnende scheuren. Mocht er sprake zijn van een scheur, dan kan dit direct voor u gerepareerd worden. Naast de controle op scheuren is het ook van essentieel belang dat u de dakgoot regelmatig schoonmaakt. Een dakgoot verzamelt veel vuil dat zich kan gaan ophopen. Vervolgens zal het water overlopen in de dakgoot. Dit water zal langs de muur gaan sijpelen en zo de gevel intrekken.

Schakel loodgieter Oostende in voor het verhelpen van een lekkende regenpijp

Wilt u een lekkende regenpijp verhelpen in Oostende? Schakel dan direct de hulp in van de erkende loodgieter in Oostende. Een van onze vakkundige loodgieters zal snel ter plaatse. Met vele jaren ervaring en de juiste apparatuur kan de lekkage snel gedetecteerd worden. De lekkage kan snel gedicht worden, waardoor u niet langer last heeft van waterschade. Heeft u veel last van de lekkage aan uw regenpijp? Dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt om verdere schade en overlast te voorkomen. In dit geval kunt u gebruik maken van de spoedservice van de loodgieter in Oostende. Ook buiten reguliere werktijden zijn wij bereikbaar. Bel ons op en een van onze vakmannen zal snel ter plaatse zijn.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button