ClickCease

Cv monteur in Oostende

Een storing in uw cv- of combiketel is vanzelfsprekend erg vervelend, zeker op een koude winter- of herfstavond. U moet er toch niet aan denken, dat u zonder een warme kachel, een lekkere douche of warm water voor de afwas komt te zitten? Helaas komt het nog erg vaak voor, dat huishoudens het onderhoud aan hun cv- of combiketel vergeten, met een vervelende storing tot gevolg. Zeker buiten de gebruikelijke werktijden om is een storing vervelend, omdat deze zelf vaak niet is op te lossen en de meeste bedrijven na vijf uur gesloten zijn.

Voor het oplossen van in een storing kunt u gelukkig altijd terecht bij onze cv monteur in Oostende en omgeving. Wij komen ook buiten de kantooruren naar u toe om hulp te bieden bij het oplossen van de storing. Dat is echter niet onze enige service, we geven u bijvoorbeeld ook graag advies over de voordelen van een overstap naar een combiketel.

cv monteur oostende

Wat doet de cv monteur in Oostende?

Waarom is het essentieel dat u uw cv-ketel laat onderhouden door de cv monteur in Oostende. Als u een oudere cv-ketel heeft, zullen er ongemerkt onderdelen uit de cv-ketel slijten, door de ouderdom van het apparaat. Omdat er een grote kap over de cv-ketel zit, ziet u dit niet direct van de buitenkant. Daarbij zal zich een grote hoeveelheid stof ophopen in de cv-ketel, waardoor eveneens een storing kan ontstaan. Met de cv monteur voorkomt u storingen tijdig!

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button