ClickCease

Onderhoud cv-ketel in Oostende

Het onderhoud aan een cv-ketel is erg belangrijk, maar wordt regelmatig door bewoners vergeten. Door een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te laten voeren voorkomt u storingen en andere problemen. Onze cv monteurs hebben veel ervaring op het gebied van cv-ketel onderhoud en kunnen u hierbij van dienst zijn. Heeft u last van een storing dan kunt u onze cv monteur inschakelen.

Het belang van cv-ketel onderhoud

Het is belangrijk om uw cv-ketel goed te onderhouden. Wanneer u jaarlijks uw cv-ketel laat controleren kunt u namelijk geld besparen. Daarnaast heeft het onderhouden van de cv-ketel meer voordelen. De voordelen zijn niet zo kort samen te vatten, er zijn namelijk meerdere voordelen te noemen.

Door de cv-ketel te laten controleren kunnen er gevaarlijke situaties vermeden worden. Cv-ketels kunnen de giftige en niet op te merken stof koolmonoxide uitstoten. Deze stof ontstaat bij een onvolledige verbranding en komt vrij wanneer de ventilatie slecht onderhouden is. Daarnaast gaat een cv-ketel langer mee wanneer er jaarlijks een controle wordt uitgevoerd. Ook voorkomt het dure reparaties omdat mankementen sneller worden opgemerkt. Het is dus verstandig om uw cv-ketel jaarlijks door een monteur te laten controleren.

Erkende cv monteur

Onderhoud cv-ketel Oostende

Zoals hierboven al is vermeld heeft het onderhouden van de cv-ketel diverse voordelen. Om van die voordelen te kunnen profiteren, is het zaak om een erkende cv monteur in te schakelen. Wanneer een monteur geen ervaring heeft kan dit alsnog voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is namelijk belangrijk dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button