ClickCease

Centrale verwarming in Oostende

Onze loodgieter kan u met verschillende klussen aan uw centrale verwarming in Oostende helpen. Zo voorzien we u bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel van advies en helpen we u bij de installatie hiervan. Daarnaast kunnen wij jaarlijks langskomen voor onderhoud. Door uw cv-ketel goed te laten onderhouden is de kans op storingen in de centrale verwarming minimaal. Mocht u onverhoopt toch met een storing in de centrale verwarming in Oostende te maken krijgen. Dan lossen we deze graag voor u op.

Tip: schakel onze loodgieterservice in als u een storing dezelfde avond nog verholpen wilt hebben! De spoeddienst van ons loodgietersbedrijf staat 24 uur per dag en 7 dagen op 7 voor u klaar om hulp te bieden.

Nieuwe centrale verwarming in Oostende installeren

Bij het installeren van een nieuwe centrale verwarming in uw woning in Oostende heeft u de keuze uit verschillende opties. Zo kunt u voor een losse cv-ketel kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een combiketel. Een combiketel is een combinatie van een losse cv-ketel en losse boiler. Door voor een combiketel te kiezen profiteert u van lagere energie- en onderhoudskosten. Wij adviseren u graag over een geschikt model combiketel voor het verwarmen van uw woning. Heeft u een combiketel uitgezocht? In dat geval zorgen wij voor de installatie hiervan. Ook helpen we u bij het plaatsen van radiatoren in uw woning.

Verschillende soorten centrale verwarmingen

Centrale verwarming

De centrale verwarming kan op verschillende manieren in uw woning geplaatst worden. U kunt bijvoorbeeld voor een cv-ketel met radiatoren kiezen. Een goed alternatief is het gebruik van vloerverwarming. Vloerverwarming is vaak energiezuiniger doordat uw ruimtes op een efficiëntere manier worden opgewarmd. Daarbij is het heerlijk om dagelijks op een warme vloer te lopen! Al jaren is de vloerverwarming populair in slaapkamers. Tegenwoordig gebruikt men deze ook steeds meer voor de woon- en werkkamer in huizen.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button