ClickCease

Verwarmingsmonteur uit Oostende inschakelen? Bel ons!

Bent u op zoek naar een ervaren verwarmingsmonteur uit Oostende? Ons loodgietersbedrijf staat voor u klaar om hulp te bieden bij verschillende zaken rondom cv-ketels. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van cv-ketelstoringen, het onderhouden van de cv-ketel, enzovoorts. Ook voor advies over het aansluiten van een cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Door de ervaring die wij hebben met cv-ketels, kunnen we u een goed overzicht geven van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een hr-ketel of een normale combiketel? Onze verwarmingsmonteur ligt de verschillen graag aan u toe.

Hulp bij de installatie van een nieuwe cv-ketel

Wanneer uw huidige cv-ketel sterk verouderd is kan onze verwarmingsmonteur uit Oostende een nieuwe cv-ketel voor u plaatsen. Wij halen de oude cv-ketel weg en geven u een overzicht van de cv-ketels die mogelijk geschikt voor u zijn. Wanneer kunt u het beste voor een hr-ketel kiezen? Wanneer is de aanschaf van een hr-ketel minder zinvol? Enzovoorts. Nadat u een geschikt model cv-ketel gevonden heeft kan onze ervaren verwarmingsmonteur uit Oostende de cv-ketel voor u installeren.

Tip: laat de nieuwe cv-ketel zeker eens per twee of drie jaar door de verwarmingsmonteur van ons loodgietersbedrijf onderhouden, om de kans op cv-ketelstoringen zo klein mogelijk te maken.

Cv-ketelstoringen oplossen met onze hulp

Niet alleen kunnen wij een nieuwe cv-ketel voor u installeren, ook kunnen we u helpen bij het oplossen van cv-ketelstoringen. Een cv-ketelstoring kunt u in sommige gevallen zelf oplossen, door de foutcode op het display van uw cv-ketel op te zoeken in de handleiding van uw apparaat. Het kan bijvoorbeeld al voldoende zijn om de cv-ketel te resetten! Mocht dit niet voor een oplossing zorgen, dan zal onze betrouwbare verwarmingsmonteur uit Oostende de cv-ketelstoring voor u oplossen. Wij lopen de onderdelen van uw cv-ketel na op een (beginnende) slijtage en zullen deze waar nodig voor u vervangen.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button