ClickCease

Ontstoppingsdienst in Oostende inschakelen

Helaas blijkt het vaak erg lastig te zijn om een verstopping in huis zelf op te lossen. Hoewel u een beginnende verstopping tegen kunt gaan met een ontstopper en een ontstoppingsmiddel, is dit bij grotere verstoppingen niet langer mogelijk. Onze ontstoppingsdienst in Oostende staat voor u klaar om u hulp te bieden bij het oplossen van de verstopping. Onze loodgieters beschikken over een ruime ervaring, waarmee we een verstopping snel en vakkundig voor u kunnen verhelpen.

Krijgt u op de late avond of in het weekend te maken met een verstopping? Dan kunt u onze spoeddienst inschakelen, we komen ook langs buiten de normale werktijden! Hierdoor blijft u nooit lang in de stank van een verstopping zitten.

Preventieve hulp van onze ontstoppingsdienst in Oostende

Een verstopping is in veel gevallen het gevolg van restafval wat op de bodem van de afvoer is terechtgekomen. Denk aan etensresten, bladeren en kleine takjes, haren, een overmatig gebruik van toiletpapier. Door de afvoer in huis eens per twee jaar preventief door te laten spuiten door onze ontstoppingsdienst in Oostende wordt een verstopping voorkomen. Bij het preventief doorspuiten van uw afvoer worden beginnende verstoppingen namelijk heel effectief voor u opgelost. Hierdoor kunnen deze verstoppingen niet langer uitgroeien tot een serieuze verstopping. U merkt een beginnende verstopping aan het steeds moeizamer weglopen van het water naar de afvoer.

Restafval buiten de afvoer houden

Om de kans op een verstopping zelf zo klein mogelijk te maken geeft onze ontstoppingsdienst in Oostende u graag tips. Ten eerste raden we u aan om altijd een zeefje in de gootsteen te gebruiken en een filter in het putje van uw douche. Op deze manier houdt u een groot deel van het restafval buiten de afvoer.  Daarnaast kunt u de bladeren en takjes die via uw regenpijp in de afvoer terechtkomen tegenhouden door gebruik te maken van een bladvanger. Deze hulpmiddelen kunt u bij een bouw- of hobbywinkel kopen.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button