ClickCease

Lekkage in Oostende

Voor veel woningbezitters vormt een lekkage de grootste ergernis. Enerzijds omdat de bron van een lekkage vaak maar moeizaam te traceren is, anderzijds om een lekkage een vervelende waterschade met zich mee kan brengen. Reden genoeg om een lekkage tijdig aan te laten pakken door een erkende loodgieter in Oostende en omgeving. Helemaal als u bedenkt dat de waterschade van een lekkage vaak niet of nauwelijks te herstellen is. U moet toch niet denken aan de lelijke schimmelplekken op uw muren, rottende plekken in uw hout, enzovoorts? Wanneer u last heeft van een lekkage in Oostende, komen onze loodgieters u graag helpen bij het oplossen hiervan. Zelfs buiten de vaste kantooruren om kunnen we u van hulp voorzien! Ideaal, want zo heeft u ook op de late avond hulp.

Vormen van lekkage in Oostende

Lekkage Oostende

Er zijn tal van potentiële bronnen voor een lekkage in uw woning. Er kan rond de afvoer van bijvoorbeeld uw vaatwasser of wasmachine een scheurtje ontstaan waarlangs het water naar buiten loopt of denk aan de situatie waarbij een lekkage ontstaat rond uw douche of toilet door een loslatende rand van kit bijvoorbeeld.

Onze loodgieters hebben een lekkage in Oostende vaak snel verholpen, door de ervaring die wij hier de afgelopen jaren in hebben opgebouwd. Zo wordt een erge waterschade in uw woning voorkomen en kunnen we u tijdig van een passende oplossing voorziening. (Wij doen geen daklekkages.)

 

Noodzaak om een lekkage te verhelpen

Een lekkage verschilt vaak in omvang. Het kan slechts om een klein gaatje in uw leiding gaan. Het water druppelt er dan waarschijnlijk langzaam uit. Is uw leiding gebarsten? Dan golft het water er ongetwijfeld een stuk sneller uit. Hierdoor ontstaat aanzienlijk meer schade dan bij een klein lek. Toch is het verstandig om zowel bij een groot als klein lek direct in actie te komen. De schade blijft op deze manier namelijk beperkt. Het is overigens niet alleen bij een leidinglekkage verstandig om direct in actie te komen. U moet namelijk ook direct optreden bij een gaslekkage.

Heeft u nog niet eerder te maken gehad met een water- of gaslekkage? Dan weet u mogelijk niet precies wat u moet doen. Wij raden u aan contact op te nemen met onze loodgieter. Voor onze professionele medewerkers is het verhelpen van deze lekkages namelijk een fluitje van een cent. Onze loodgieter is 24 op 24 bereikbaar. Het maakt dus niet uit wanneer u het lek ontdekt. Neemt u vervolgens direct contact met ons op? Dan sturen wij onmiddellijk een loodgieter naar u toe. Hierdoor blijft u dus nooit lang zitten met uw water- of gaslekkage.

Waarvoor mag onze loodgieter bij u langskomen? Wij zijn 24/24 bereikbaar.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button