ClickCease

Gaslekkage? Onderneem direct actie!

Ruikt u een gaslucht in uw woning in Oostende? Dan denkt u in eerste instantie mogelijk dat u uw gasfornuis open heeft laten staan. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Er kan namelijk ook sprake zijn van een gaslekkage. Veel mensen gaan in dat geval niet direct tot actie over. Onverstandig, omdat een gaslekkage in Oostende grote gevolgen kan hebben. Indien u niet tijdig een beroep doet op een professionele loodgieter, kan een gaslekkage in Oostende namelijk resulteren in een explosie. Wilt u dit voorkomen? Doe dan een beroep op onze loodgieter.

Zelf op onderzoek uitgaan

Lang niet iedereen in Oostende gaat altijd direct uit van een gaslekkage wanneer zij een gaslucht ruiken. Wilt u zeker weten dat er niets aan de hand is? Dan kunt u zelf op onderzoek uitgaan. Hoe? Door uw gasleidingen in te smeren met een beetje zeepsop. Wacht hier echter niet mee, maar doe dit direct. Alleen dan kunt u direct hulp inschakelen wanneer er inderdaad een lekkage is. Ontstaan er kleine belletjes op de gasleiding? Dan is er sprake van een gaslekkage. Neem in dat geval direct contact op met onze loodgieter om uw lekkage snel te laten verhelpen.

Loodgieter inschakelen

Heeft u de gaslekkage in Oostende ontdekt? Schakel dan zo snel mogelijk een loodgieter in. Ga niet zelf proberen de lekkage te dichten. Het enige wat u zelf kunt doen is zoveel mogelijk ramen en deuren openzetten. Op deze manier kan het gas uw woning verlaten en dat maakt de kans op gevaar een stuk kleiner. Wacht rustig tot onze loodgieter gearriveerd is. Doordat al onze medewerkers ruime ervaring hebben, is een gaslekkage in Oostende binnen no-time verleden tijd. Wanneer u ons inschakelt bekijken wij tevens de rest van uw gasleiding. Op deze manier bent u een eventuele toekomstige gaslekkage in Oostende altijd een stap voor.

Doe een beroep op onze sneldienst

Doordat een gaslekkage in Oostende grote gevolgen kan hebben, wilt u na ontdekking direct een loodgieter inschakelen. Indien u het voorval in de avond of het weekend ontdekt, zijn de meeste loodgieters echter gesloten. Dat geldt niet voor onze loodgieter. Wij hebben namelijk een speciale sneldienst. Hier kunt u onder meer een beroep op doen bij een gaslekkage in Oostende. Dankzij deze service zijn wij 24/24 bereikbaar. Bij een gaslekkage sturen wij direct één van onze loodgieters naar u toe.  Op deze manier is uw gaslekkage in Oostende dus binnen de kortste keren verholpen.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button