ClickCease

Ervaren sanitair installateur in Oostende en omgeving

Bent u toe aan een nieuwe badkamer en zoekt u een bedrijf dat u bij de renovatie kan helpen? Wilt u een extra toilet toevoegen op de bovenste verdieping in uw huis of wilt u uw verouderde wc-pot vervangen door een hangend exemplaar? Wij kunnen u helpen bij het installeren van sanitair en het verleggen van leidingen. Al jaren zijn wij de sanitair installateur in Oostende en omgeving.

Sanitair installateur in Oostende voor de badkamer

De badkamer is natuurlijk een van de paradepaardjes van uw woning. Voor veel mensen is het de plek om een momentje voor uzelf te pakken en de gedachten even te verzetten. Wat is er immers beter om volledig tot rust te komen dan een bad nemen? Wilt u een nieuwe badkamer aanleggen of wilt u de bestaande badkamer renoveren, dan kan onze loodgieter u helpen. Met ons haalt u direct een volledig afgewerkt badkamer in huis. Wij verzorgen de volledige oplossing: het installeren van het sanitair, het verleggen van de leidingen en zelfs het plaatsen van tegels in uw nieuwe badkamer.

Het plaatsen van een hangend toilet

Wie voor een toilet wil gaan met een moderne uitstraling ontkomt niet meer aan een hangend toilet. Een hangend toilet is niet alleen stijlvoller, maar neemt ook minder ruimte in en is eenvoudiger schoon te maken. Uiteraard kan onze sanitair installateur ook een hangend toilet in uw huis plaatsen. Net als voor de badkamers bieden wij hiervoor de volledige totaaloplossing: wij koppelen de pot, verleggen de leidingen en leggen de tegels aan.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet en naar de mogelijkheden die wij u daarvoor bieden? Neem dan contact me onze sanitair installateur op.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button