ClickCease

Over ons: Loodgieterij de Smet

Loodgieterij de Smet is al vele jaren een betrouwbaar loodgietersbedrijf in Oostende. Wij zijn een zeer veelzijdig loodgietersbedrijf en kijken we samen met u naar de juiste en een professionele oplossing voor uw probleem! Wij zijn een erkend bedrijf, al onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding en diploma’s, u kunt dus rekenen op goed opgeleide en ervaren monteurs. Kwaliteit staat bij ons altijd op de 1e plaats!

Onze kernwaarden zijn: uitstekende service, kwaliteit en een eerlijke prijs. Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieterswerkzaamheden in Oostende? Dan bent u bij Loodgieterij de Smet aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij een loodgietersbedrijf.

Services

Loodgieterij de Smet is een echt allround loodgietersbedrijf, we kunnen u helpen bij al uw problemen! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar, ook in het weekend! Wij bieden een 24/24 loodgieter service aan wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft.

De diensten van de loodgieter in Oostende zijn onder te verdelen in drie categorieën: installatie, onderhoud en reparatie. Zo kunt u ons inschakelen om een nieuwe cv-ketel te installeren of leidingen te leggen. Daarnaast voeren we onderhoud uit bij uw cv-ketel en sanitair wat de levensduur verlengt. Wanneer onderhoud te laat blijkt te zijn komen we uw probleem repareren, bijvoorbeeld bij een lekkage of een cv-ketel storing. Kortom, wij staan altijd voor u klaar: of het nu gaat om dringende herstellingen of snelle depannages.

Onze hulp gaat echter verder dan het uitvoeren van uw werkzaamheden alleen. Door de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we u tevens een passend advies geven. Samen kijken we naar de haalbaarheid van uw plan en de mogelijkheden om uw wensen uit te voeren. U kan ons altijd contacteren!

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar
Menu
Call Now Button