ClickCease

Riool ontstoppen in Oostende

Heeft u last van een vervelende stank rond uw toilet, douche of bijvoorbeeld gootsteen in de keuken? Wordt het steeds moeilijker om het water weg te spoelen? Wellicht heeft u last van een (beginnende) verstopping in uw afvoer. Zeker wanneer u uw afvoer niet eens per (half) jaar laat ontstoppen door een erkende loodgieter, kunnen kleine dingen als toiletpapier, etensresten, enzovoorts zich aan de zijkant van uw afvoer hechten met een beginnende verstopping tot gevolg. Wanneer een beginnende verstopping uitgroeit tot een serieuze verstopping, gaat dit vaak gepaard met een nare stank in uw woning en wordt het soms onmogelijk om gebruik te maken van een toilet of douche.

Een erg vervelende situatie, die u maar liever voorkomt! Door ons uw riool te laten ontstoppen in Oostende of omgeving, voorkomt u een beginnende verstopping en wordt de nare stank en lekkages tijdig voorkomen.

Verstopping in riool voorkomen in Oostende

riool ontstoppen oostendeHet beste is het vanzelfsprekend om een verstopping in uw riool zo goed mogelijk te voorkomen, door u riool op de juiste manier te onderhouden. Zorg er allereerst voor, dat er zo min mogelijk afval in uw riool terechtkomt. Denk aan toiletpapier, restjes van het eten, maar bijvoorbeeld ook takjes en bladeren van buiten. Plaats een zeefje in uw gootsteen en een kapje over de regenpijp, waarmee het grootste deel van dit afval kan worden tegengehouden.

Door uw riool door een erkende loodgieter te laten ontstoppen in Oostende voorkomt u helemaal dat er een verstopping kan ontstaan in uw afvoer.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button