ClickCease

Spoed loodgieter in Oostende inschakelen

In veel gevallen kunt u tot een volgende werkdag wachten met het inschakelen van een loodgieter. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van onze hulp voor het aanleggen van nieuwe leidingen, het afsluiten van de leidingen naar uw buitenkraan in de winter, enzovoorts. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarbij u de hulp van onze loodgieter met spoed nodig heeft. Denk aan een ernstige lekkage in huis, een probleem met de cv-ketel, een verstopping in de afvoer, enzovoorts. In dergelijke situaties kunt u op de hulp van onze spoed loodgieter in Oostende rekenen. Met een ruime ervaring in het oplossen van verschillende problemen met loodgieterselementen, kunnen we u van een snelle en passende oplossing voorzien. Zo zit u nooit lang zonder werkende verwarming of sanitaire voorzieningen!

Hulp bij een lekkage in huis

De hulp van onze spoed loodgieter is zeker in het geval van een lekkage vaak zeer wenselijk. Een lekkage is lastig zelf op te lossen, doordat de bron van een lekkage nauwelijks met het blote oog te detecteren is. Daarbij kan een lekkage voor een ernstige waterschade aan uw woning zorgen. Denk aan schimmelplekken op muren en plafonds, rottende plekken in houten meubels of vloeren, enzovoorts. Reden genoeg om bij een lekkage zo snel mogelijk de hulp van onze spoed loodgieter in te schakelen.

Spoed loodgieter inschakelen bij verstoppingen

 

Spoed loodgieter in OostendeOok bij een verstopping van de afvoer kan de hulp van een spoed loodgieter wenselijk zijn. Wij beschikken over verschillende geavanceerde hulpmiddelen, die het oplossen van een verstopping relatief eenvoudig maken. Zo voorkomt u dat u niet meer naar het toilet kunt, dat het water van de douche niet meer wegstroomt, enzovoorts. Vaak is het voldoende om de afvoer onder een hoge druk door te spuiten. De verstoppingen worden hiermee letterlijk voor u opgelost. Heeft u thuis dus een spoed probleem? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Oostende? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button