SCHERP GEPRIJSD

ALLROUND LOODGIETERS

059 79 00 41

24/24 bereikbaar

ERVAREN VAKMANNEN

24/24 BEREIKBAAR

Wc ontstoppen in Oostende

Ieder huishouden krijgt er gemiddeld eens in de 10 jaar mee te maken: een verstopte wc. Niets is natuurlijk vervelender dan ontlasting die maar niet weg wil spoelen of een douche die niet meer te gebruiken is, omdat het putje verstopt is geraakt. Toch zijn de meeste verstoppingen relatief makkelijk te verhelpen. Natuurlijk helpen wij u graag om uw wc te ontstoppen in Oostende, maar het zou nog beter zijn als u de rioleringen goed laat onderhouden door onze experts en u er bewust van te zijn wat u wel en niet via de wc kan wegspoelen.

Hoe kunt u een wc verstopping in Oostende voorkomen?

Natuurlijk kan het geen kwaad om met zuiveringszout te proberen om uw wc te ontstoppen in Oostende, maar bij de meeste verstoppingen is dit niet voldoende. Meestal is het verstandig om er een loodgieter bij te betrekken. Dit geldt niet alleen wanneer u daadwerkelijk te maken hebt met een verstopping. Vaak kan een verstopte wc voorkomen worden door uw rioleringen ieder half jaar te laten ontstoppen door een loodgieter. Het riool zit namelijk constant vol met kleine, beginnende verstoppingen. Door ieder half jaar uw riool weer te laten ontstoppen, krijgen deze blokkades geen kans om de rioleringen in zijn geheel te blokkeren.

Er belandt namelijk meer in het riool dan u in eerste instantie beseft. Ook al let u goed op alles wat u via het riool wegspoelt, er komt altijd wel restafval van maaltijden via de gootsteen naar binnen. Ook kleine takjes en bladeren die in de herfst van de bomen vallen komen regelmatig in de riolering terecht. Zelfs met een kapje is dit niet in zijn geheel te voorkomen. Vaak kan dit soort afval lange tijd in uw riool blijven steken. Door één keer per jaar een loodgieter in te schakelen, kunt u ervoor zorgen dat uw afvoer het hele jaar door schoon blijft.