ClickCease

Uw kapotte cv repareren? Vraag om advies!

Loodgieter Oostende
Blog

Een kapotte cv is vanzelfsprekend erg vervelend! Niet alleen heeft u bij een kapotte cv-ketel niet langer de beschikking over een werkende verwarming in huis, ook kunt u met een kapotte cv-ketel in sommige gevallen geen warm water meer gebruiken. Een kapotte cv repareren is niet altijd even gemakkelijk. In sommige gevallen is het mogelijk om de kapotte cv te repareren zonder tussenkomst van een loodgieter. Wij raden woningbezitters aan om altijd eerst in een handleiding te zoeken naar de foutmelding op het display van de kapotte cv. Soms zal het resetten van de cv-ketel voldoende zijn om het probleem te verhelpen.

Een kapotte cv repareren of vervangen

In sommige gevallen is een kapotte cv repareren niet de beste oplossing. Bij oudere cv-ketels kan het bijvoorbeeld erg interessant zijn om de cv-ketel te vervangen voor een nieuw model. Waar men nu vaak kiest voor het gebruik van een losse boiler met een losse cv-ketel, is het veel slimmer om te kiezen voor een combiketel. Een combiketel combineert beide apparaten in een nieuw apparaat, waardoor u minder betaalt voor het onderhoud. Daarbij hebben deze combiketels een veel hoger rendement, waarmee u minder energie verbruikt.

Hulp bij een kapotte cv repareren

Mocht het resetten van de cv-ketel niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het repareren van kapotte cv-ketels, waardoor we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Samen met u zorgen we ervoor dat de cv-ketel weer als vanouds zal werken! Nog beter is het voorkomen van een kapotte cv. Dit doet u door de cv-ketel eens per twee jaar te laten onderhouden.

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Lees ook eens:

Call Now Button